≡ Menu

Dejtingsajter

Gratis dejtingsajt

Kategorier: Dejtingsajter

Vibbar.se är en gratis dejtingsajt för dig som letar efter kärleken på nätet. Sajten har profilerat sig som en ”soft” dejtingsajt där personligheten och personkemin ska vara mer framträdande än utseende, ålder och status.

Vibbar skiljer sig alltså från många andra stora dejtingsajter som oftast har  personlighetstest och matchningsfunktioner, här har man istället satsat på ”unika kommunikationssätt för att användaren ska kunna skapa en egen uppfattning”.

Några av funktionerna du har på din profilsida är onlinelista, favoritlista, sökning (efter singlar), skicka privata meddelanden m.m.

Vibbar är en helt gratis dejtingsajt, det kostar alltså ingenting att bli medlem och att utnyttja alla funktioner.

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Dejtingsajter, Spela på nätet gratis

Smeet är ett socialt spel i 3D och en en möteplats för dig som vill både spela ett gratis webbaserat onlinespel i 3D med möjligheten till dejting, chatt och möjligheten att hitta nya vänner.

Du kan träffa nya människor och uppleva spännande äventyr i en virituell värld där du kan anpassa ditt egna 3D-hem, uppfostra ditt egna husdjur i spelet och lära djuret tricks 3D-trädgård och din egen bondgård, och mycker mer.

För varje aktivitet du gör blir du belönad med Smeets Fame Points. Det är helt gratis att registrera konto och spela Smeet.

Öppna ditt gratis konto här

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Dejtingsajter

Be2 är en dejtingsajt för singeldejting, du registrerar dig enkelt och gratis på hemsidan och kan sen få hjälp att hitta den rätta med Be2:s vetenskapligt baserade personlighetstest.

Över 40% av dejtingsajtens premiummedlemmar har funnit kärleken genom Be2, som har miljontals medlemmar från stora delar av världen.

Registrera gratis konto för singeldejting här

{ 0 kommentarer }

Dejting Norrland

Kategorier: Dejtingsajter

Letar du efter kärleken i Norrland? För dig som är ute efter dejting i Norrland så kan vi rekommendera norrlandskontakten, en dejtingsajt för dig som vill träffa den rätta i Norrlandstrakten.

Det är helt gratis att öppna ett konto på norrlandskontakten.se, du kan sen, om du vill, lägga upp en beskrivning och foto av dig och leta efter andra singlar eller knyta kontakter med andra boendes i Norrland.

Registrera gratis konto hos Norrlandskontakten här

{ 0 kommentarer }