≡ Menu

Billiga Alla Hjärtans Dag-presenter

Tips på billiga presenter att ge bort till sin käreste/käresta på Alla hjärtans dag. Romantiska presenttips till en billig penning, man behöver inte ge bort dyra upplevelser eller guldsmycken på alla hjärtans dag, det går att komma undan betydligt billigare än så med våra presenttips.

Hello Kitty-prylar

Kategorier: Billiga Alla Hjärtans Dag-presenter, Billiga presenter till flickvän, Billiga presenttips, Gratis saker, erbjudanden & rabatter

KittyFan är en nätbutik som specialiserat sig på söta Hello Kitty-prylar, i butiken finns mängder med olika Hello Kitty-saker.

I butiken hittar du accessoarer, kläder, gosedjur, mobilprylar, plånböcker, väskor m.m. med Hello Kitty på.

För dig som vill köpa något sött till dig själv, eller kanske present till någon annan. Varför inte presenttips till flickvän?

Besök Hello Kitty-butiken här

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Billiga Alla Hjärtans Dag-presenter, Billiga Mors dag-presenter, Billiga presenttips

Med Postkakan kan du skicka en tårta eller kaka med Posten.

Att skicka en tårta med posten kan fungera både som födelsedagspresent eller kanske kärleksförklaring på alla hjärtans dag. Postkakan kan även användas som marknadsföring för företaget, en gåva till viktiga kunder.

Du kan även ha med en egen bild eller logotyp på kakan som trycks i marsipan. Några av kakorna och tårtorna som finns att välja mellan är Postnöt, apelsintryffel, citronkaka och brända mandlar.

Läs mer om Postkakan här

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Billiga Alla Hjärtans Dag-presenter, Spela på nätet gratis

bertil bingo alla hjärtans dag

Nu den 14 februari då det är Alla hjärtans dag, varför inte vara lite ekonomisk och ge bort en kärleksfilm du fått gratis? Filmen ifråga är den romantiska komedin Love Actually (7.9/10 på imdb!) med Bill Nighy, Gregor Fisher, Rory MacGregor m.fl.

För att få Alla hjärtans dag-kärleksfilmen gratis behöver du bli medlem och göra en insättning hos Bertil bingo. Du får då dessutom 120 kr i bingobonus!

Så här får du filmen Love actually gratis

– Bli medlem hos Bertil bingo och sätt in minst 100 kr på ditt konto.
– Du får sedan ett mail från Bertil med din kampanjkod som berättigar dig till en gratis film (inklusive frakt!)

Kampanjperioden för gratis film är t.o.m. 15 februari 2010.

{ 0 kommentarer }