Giveaway av presentkit från Orion

tävling erotiskt kit

På hittajulklappar.nu finns just nu en utlottning / giveaway av ett erotiskt presentkit från Orion. Presentkitet innehåller vuxenleksaker för både män och kvinnor och har ett värde av över 1 000 kr.

För att vara med och tävla om presentkitet behöver du svara rätt på en fråga, då är du automatiskt med i utlottningen. Tävlingen pågår t.o.m. 6 november 2022.

Klicka här för att komma till utlottningen.

Tävla & vinn Sinful julkalender 2022

På Adventskalenderguiden.se pågår just nu en giveaway där en lycklig vinnare får Sinful Original julkalender 2022, en erotisk julkalender för vuxna.

För att vara med i utlottningen av julkalendern behöver man svara rätt på den frågan som ställs. Tävlingen pågår t.o.m måndag 24 november.

Sinful är en vuxenbutik som utöver vuxenleksaker och erotiska tillbehör även ger ut egna adventskalendrar. Det här året har man gett ut hela sex (!) stycken olika kalendrar.

Klicka här för att komma till tävlingen.

Utlottning av chokladkalender & lakritskalender

På Adventskalenderguiden kan man just nu delta i en utlottning av både en chokladkalender och lakritskalender. Julkalendrarna ifråga är Haupt Lakritskalender samt en julkalender med chokladpraliner från Malmö Chokladfabrik.

För att vara med i tävlingen behöver man bara välja vilken kalender man föredrar och klicka sig vidare för att hitta en ingrediens i kalendern man ser fram emot att smaka på.

Du hittar tävlingen på Adventskalenderguiden.se här.

Tävla och vinn en iPhone 12

tävla om iphone 12

Hos Sparklubben kan du just nu vara med och tävla om en iPhone 12 (eller annan valfri iPhone-modell värde upp till 10 000 kr). Det är helt gratis att delta i tävlingen och du förbinder dig inte till något.

För att vara med och tävla svarar du på tre frågor och anger sen ditt namn + e-postadress.

När tävlingsperioden närmar sig sitt slut kommer du bli kontaktad om du är en av de personer som har valts ut till potentiella vinnare. Du kan komma att bli kontaktad av annonsörer till din e-post under tävlingsperioden. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Var med och tävla om iPhone 12 här (värde upp till 10 000 kr).

Tävla om presentkort på 10 000 kr (Willys eller ICA)

Genom Sparklubben finns nu möjligheten att tävla om ett presentkort på 10 000 kr till valfri matbutik (antingen ICA eller Willys). För att vara med och tävla behöver du besvara 4 frågor.

Att vara med och tävla är helt gratis och kostnadsfritt. Du kan komma att få nyhetsbrev från företaget som anordnar tävlingen (NordicLeeds), du kan alltid avsluta prenumerationen genom att klicka på ”Unsubscribe”.

När tävlingen närmar sig sitt slut kommer 100 slumpmässigt utvalda personer ta emot e-postutskick med 3 frågor att besvara, därefter utses vinnaren av presentkortet på 10 000 kr. Om inte Willys eller ICA presentkort finns tillgängliga kommer du istället vinna ett kontantpris på samma belopp.

Var med och tävla om presentkortet här!

Tävla och vinn robotdammsugare

tävla om robotdammsugare

Hos Sparklubben finns just nu en tävling där man kan vinna en robotdammsugare värde 5 219 kr. Tävlingen är helt gratis att delta i. För att vara med och tävla svarar man på tre frågor och fyller därefter i sitt namn och e-postadress.

Tävlingen är gratis att delta i. Det enda man förbinder sig till är att få nyhetsbrev (som man när som helst kan avsluta genom att klicka på ”unsubscribe”).

Du kommer att bli kontaktad av Sparklubben om du är en av de tävlingsdeltagare som blivit utvald till att kunna vinna robotdammsugaren.

Klicka här för att komma till Sparklubben och tävlingen om robotdammsugaren.

Tävla och vinn erotisk julkalender

På Adventskalenderguiden kan man nu tävla om en erotisk julkalender från premiummärket Satisfyer.

Kalendern innehåller vuxenleksaker, intimhygien, stimulerande gels, underkläder m.m. till ett värde av flera tusen kronor.

För att vara med och tävla behöver man bara svara på en fråga så är man med i utlottning av julkalendern. Pågår t.o.m. 31 oktober 2021.

Klicka här för att komma till i tävlingen.

Tävla och vinn erotisk julkalender (värd 1995 kr)

På hittajulklappar.nu kan man tävla om en erotisk adventskalender för vuxna som i vanliga fall kostar 1 995 kr.

För att vara med och tävla ska man skriva ett julklappsrim om kalendern (eller någon annan vuxenprodukt) samt motivera varför man borde vinna.

Adventskalendern består av vuxenprodukter som vibratorer, stimulatorer, underkläder m.m. till ett värde av nästan 5 000 kr. Innehållet passar både honom och henne.

Tävlingen pågår t.o.m. 2020-10-25.

Klicka här för att komma till i tävlingen.

Hämta free spins utan motkrav varje dag!

Hos spelsajten Paf går det att under påskhelgen, fram till och med 22 april, hämta ett antal dagliga free spins! Detta utan motkrav, besök bara tävlingssidan ”Egg Mania” när du är inloggad och hämta dina dagliga free spins.

Free spinsen kommer in på kontot när kampanjen är avslutad den 23:e april. Varje free spins har ett värde på 1 kr och gäller slotspelet Gemix. Ett ganska kul spel som påminner lite om Candy Crush, fast här i casinovariant.

Som ny spelare hos Paf får man just nu upp till 25 free spins och 100 kr bonus vid insättning på 100 kr. Både bonus och free spins är utan omsättningskrav. När man öppnar konto får man snurra på free spins-hjulet och se hur många free spins som kommer att vänta inne på kontot första gången man loggar in. Som mest kan man få 25 omsättningsfria spins.

 Börja samla ägg och free spins här!

18+ | Spela ansvarsfullt stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

500 kr gratis att spela för på VM!

Sätter du in 100 kr hos Unibet så får du just nu ytterligare 500 kr vilket innebär totalt 600 kr att spela för på fotbolls-VM.

Bonusen är giltig i 30 dagar och behöver omsättas 8 gånger innan du kan ta ut pengarna. Passa på att spela på Sveriges första match mot Sydkorea måndagen den 18:e juni. Matchen spelas kl 14:00.

Hos Unibet kan du spela på det mesta – matchresultat, antal hörnor, nästa händelse i matchen, liveodds och mycket mer.

 Klicka här för att få 500 kr att spela för!

18+ gäller för alla spel. Regler & villkor gäller för alla bonusar.