Kuponger på pizza, glass, bullar & kaffe

Hos Refunder kan du inte bara få återbäring när du shoppar online, på dina medlemssidor hittar du nu även gratis kuponger att lösa in. I skrivande stund finns det 13 st olika kuponger att lösa in.

Det går just nu att få rabatt på Oreo, Grandiosa pizza, Magnum glass, Estrella Nut Boost, bullar från Pågens, Lavazza Kaffe, Ginger Joe alkoholfri öl, pizzamjöl, protein vegofärs och multipack tandborstar. Rabattkupongerna är värda mellan ca 5 – 20 kr.

kuponger hos refunder
Kupongtorget hos Refunder

Så här får du gratis kuponger från Refunder:

 1. Klicka dig vidare till Refunder och öppna gratis konto (på länken hittar du värvningslänk där du får 50 kr in på kontot *) eller logga in om du redan är medlem.
 2. Du kan antingen öppna konto med Facebook, Apple, Freja eller genom att fylla i din e-post och välja ett lösenord.
 3. Klart! Du kan eventuellt behöva bekräfta din e-postadress innan du loggar in.
 4. Klicka på ”Kupongtorget” så kommer du till kupongsidan.
 5. Klicka på ”Aktivera” för den kupong du vill använda. Du får nu en personlig unik kod med en giltighetstid på ca 2 veckor. För varje erbjudande står det i vilka butiker eller butikskedjor som det går att lösa in koden.

* Du behöver handla för minst 100 kr genom Refunder inom 45 dagar så sätts 50 kr in på ditt konto.

Butiker med cashback hos Refunder
Butiker med cashback hos Refunder

Som medlem hos Refunder får du upp till 90 (!) % cashback hos alla anslutna butiker (vanligast är mellan ca 2 – 5 %). Du kan även lägga till kreditkortet Refunder Pay så får du dubbel cashback – dels den som du får genom Refunder.se och dels 1 % cashback på varje köp som man får genom kreditkortet.

Gratisbutiken på Frölunda Torg (Göteborg)

gratisbutiken

På köpcentrat Frölunda Torg i Göteborg har en gratisbutik öppnat med det självklara namnet: Gratisbutiken. Allting är gratis i butiken som är öppen under ett antal helger under hösten (2022).

Butiken fungerar som en insamlingsbutik där man kan komma och lämna saker man inte längre vill ha, och man kan även hämta saker man vill ha. Det är inget krav att lämna saker bara för att plocka upp nya saker, även om man självklart får göra det.

Butiken uppmanar folk att bara hämta sådant som man faktiskt behöver. Bland gratisprylarna i butiken finns exempelvis kläder, leksaker och inredningsprylar.

Butiken är icke vinstdrivande och drivs av köpcentrat Frölunda Torg. Läs mer om butiken här.

Gratis glidmedel & rengöringsmedel från Mshop

Just nu får man gratis glidmedel och rengöringsmedel för vuxenleksaker hos Mshop. Det man behöver göra för att få dessa gratis varuprov är att prenumerera på Mshop’s nyhetsbrev. Värdet på produkterna är 228 kr.

Mshop är en vuxenbutik som säljer vuxenleksaker för både honom och henne, både produkter att använda tillsammans (som Mshop adventskalender) och produkter för intimhygien och onani.

Klicka här för att komma till Mshop och deras nyhetsbrev (Klicka på ”Få gratis glidmedel & rengöring”). När du prenumererar på Mshop nyhetsbrev får du även en 10 % rabattkod skickad till dig som du kan använda en gång.

Välj en gratisprodukt för 0 kr

gratisprylar från buyersclub

När du blir medlem hos Buyersclub får du just nu välja en valfri gratis produkt för 0 kr. Du kan bl.a. välja airpodsfodral, nagellack, ögonskugga, en minifläkt, necessär eller en shoppingkasse.

Väljer du att gå med i Buyersclub Plus kostar det 69 kr i månaden och du får då välja en gratisprodukt varje månad. Bindningstiden är endast en månad så du kan alltid avbryta ditt medlemskap med kort varsel.

gratis gåva från buyersclub
Välj en gratis gåva varje månad du är medlem

Väljer du en längre medlemsperiod kan du också välja en finare premie som en gratis Apple AirTag eller Glossybox med skönhetsprodukter.

Du får följande medlemsförmåner för 69 kr i månaden:

 • Välj en gratisprodukt varje månad
 • Fri frakt på leverans av gratisprodukt
 • Möjlighet att få cashback på dina köp
 • Tävlingar och quiz med 15 000 kr i prispotten
 • Samla livbojar som du kan använda för att komma längre i tävlingarna

Fakta om Buyersclub.se

Som medlem hos Buyersclub får du handla till grossistpriser, dvs billigare än i vanliga butiker. Det finns över 100 000 (!) olika billiga produkter att välja mellan och varumärken som Calvin Klein, L’Oreal, IsaDora, Philips och OBH Nordica. Hos Buyersclub hittar du även olika boxar med t.ex. skönhetsprodukter, leksaker, makeup och vuxenprodukter till ett betydligt lägre pris än om du hade köpt produkterna separat.

billig shopping
Billig shopping på Buyersclub till grossistpriser (billigare än i de flesta vanliga butiker)

Buyersclub är ett svenskt företag som drivs av Sweden Buyersclub AB. Om du shoppar i butiken kan du enkelt betala med Klarna, Trustly eller betalkort. Leveranserna står Postnord, Budbee eller Schenker för.

Se vilka gratis gåvor du kan välja på här när du blir medlem

Gratis blågul träningströja från Motionslandslaget

Just nu får du en gratis blågul landslagströja när du går med i Motionslandslaget. Det kostar inget att gå med och du anger bara ditt namn och e-postadress för att gå med.

Motionslandslaget är ett initiativ från Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och syftar till att få människor i rörelse.

gratis landslagströja

Med en snygg blågul träningströja blir det roligare att komma igång med träningen och det är därför förbundet delar ut dessa gratis. Antal t-shirts är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Ansök om din gratis landslagströja här.

Gratis gåva när du beställer make up goodiebag

Just nu får du en gratis gåva med din första goodiebag med smink och make up från Goodiebox. Ditt första välkomstpaket från Goodiebox innehåller smink- och make up-produkter värda över 2 000 kr och kostar endast 249 kr.

Du får sen en goodiebox varje månad för 249 kr, värdet på denna sminkboxen är på över 800 kr och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Du behöver inte betala någon frakt på boxen.

Varje sminkbox innehåller skönhetsprodukter inom hårvård, hudvård, parfym och makeup. Boxen innehåller 5 – 7 st olika skönhetsprodukter varav minst 2 produkter i full size. På webbplatsen kan du se tidigare skönhetsboxar så att du kan få en uppfattning om vad lådorna innehåller.

Beställ din första smink goodiebag här för 249 kr (värde över 2 000 kr)

Få 200 kr när du skaffar Refunder Pay

refunder pay cashback-kort

Just nu får du 200 kr gratis direkt in på kontot när du skaffar cashbackkortet Refunder Pay om du använder vår värvningslänk.

Med Refunder Pay får du minst 1 % cashback på alla köp, reseförsäkring inkluderad om du köper resan med kortet och möjlighet att samla extra cashback genom Refunder.se.

Så här får du 200 kr gratis in på kontot

 1. Bli medlem hos Refunder
 2. Registrera dig till cashbacktjänsten Refunder och gör ett köp på minst 100 kr inom 45 dagar. Du får nu 50 kr in på kontot.
 3. Skaffa kreditkortet Refunder Pay så får du ytterligare 150 kr. Notera att Refunder Pay är ett kreditkort, en kreditprövning behöver göras innan du blir godkänd för kreditkortet.
 4. Du har nu fått totalt 200 kr extra in på cashback-kontot.

Du kan sen begära uttag av pengarna till ditt bankkonto direkt när du har 100 kr på kontot. Refunder.se är helt gratis, betalkortet Refunder Pay är gratis första året, från år två kostar kreditkortet 395 kr i årsavgift.

refunder cashback bonus

Minst 1 % cashback på alla köp med Refunder Pay

Med Refunder Pay har du en generell 1 % cashback som gäller på alla köp (vissa undantag, som t.ex. bankomatuttag). Om du dessutom handlar hos butiker anslutna hos Refunder.se och använder ditt kreditkort för betalning så får du dubbel bonus – dels 1 % cashback och dels cashback genom Refunder.

Refunder – hur mycket får man tillbaka? Köp som ger cashback med Refunder Pay kreditkort, många bäckar små…

Alla kortköp med kreditkortet ger cashback. Efter ungefär en månad flyttas återbäringen över från ”Inkommande” till ”Godkänt” och det är då man kan göra uttag av pengarna. Anledningen till att man får vänta ett tag är för att ett köp kan bli nekad om man t.ex. gör en retur eller återköp.

Det enklaste sättet att göra uttag är med Swish, då får du pengarna in på ditt bankkonto på bara några sekunder.

Exempel på butiker anslutna hos Refunder.se

Exempel: Handlar du hos Amazon.se genom Refunder får du upp till 6 % cashback (varierar mellan 4 – 6 % beroende på varugrupp). Använder du Refunder Pay för att betala din beställning får du ytterligare 1 % cashback och då sammanlagt upp till 7 % cashback.

Gratis första året – därefter 395 kr

Årsavgiften för Refunder Pay är på 0 kr första året och därefter 395 kr. Det är en ganska hög årsavgift för ett kreditkort (finns ju även många gratis kreditkort) men du kan se det som att du har ett år på dig att ta reda på om pengarna du får tillbaka i återbäring gör så att kortet lönar sig eller inte.

För att Refunder Pay kreditkortet ska löna sig från år två eller framåt behöver du handla för ca 3 300 kr i månaden med kortet. Är dina köp gjorda via Refunder.se så du får extra cashback behöver du inte handla för lika mycket.

Försäkring ingår när du handlar med kortet

Med Refunder Pay ingår både en reseförsäkring, drulleförsäkring och tanka fel-försäkring som gäller när du betalar med kortet.

Betalar du minst 75 % av din resa med Refunder-kortet så ingår en kompletterande reseförsäkring med bl.a. avbeställningsskydd och ersättning vid olycksfall. Försäkringen gäller både dig som är kortinnehavare och familjen (eller vänner) som följer med på samma resa.

Det är alltså en väldigt bra idé att köpa sin resa med Refunder Pay. Sen när du väl är utomlands kan det vara bra att känna till att valutapåslag på 1,65 % tillkommer samt uttagsavgift på 3 % (lägst 35 kr). Vill du verkligen optimera dina utgifter kan det vara bra att även ha med ett kort utan valutapåslag på resan för att slippa de avgifterna.

Spara ännu mer med kuponger & kampanjer

Utöver den cashback du kan få med kortet och genom butiker anslutna till Refunder finns det ännu mer pengar genom att lösa in kuponger och ta del av tidsbegränsade erbjudanden som man får tillgång till när man är inloggad.

Lös in kuponger för att få extra rabatt i butiker

I ”Kupongtorget” går det att aktivera kuponger som ger rabatter på olika varor. När du aktiverar kupongen får du en kod som är giltig i 2 veckor som går att lösa in i olika butiker.

Under ”Erbjudanden” hitttar du aktuella kampanjer där man man få en extra hög rabatt. I skrivande stund går det exempelvis att få upp till 70 % rabatt hos Afound, 60 % rabatt på sportkläder, 70 % rabatt på utgående inredningsprylar och upp till 40 % rabatt på hudvård.

Fördelar med Refunder Pay kreditkort

 • Cashback på alla köp (1 %)
 • Möjlighet till dubbel cashback genom att handla via Refunder.se
 • Du kan tjäna extra pengar genom att värva vänner (upp till 200 kr/vän)
 • Ingen årsavgift första året
 • Över 1 200 anslutna butiker med cashback genom Refunder.se
 • Reseförsäkring och drulleförsäkring ingår när du betalar med Refunder Pay
 • Går att lägga till gratis extrakort så fler i familjen kan samla cashback
 • Möjligt att få totalt 200 kr gratis via värvningslänk som du hittar här

Nackdelar med Refunder Pay

 • Relativt hög årsavgift från andra året (395 kr)
 • Kortet är ett kreditkort, betalar du inte kortfakturan direkt får du delbetala med ganska hög ränta

Refunder Pay omdöme – ett bra kreditkort?

Sammanfattningsvis är Refunder Pay ett mycket bra kreditkort som ger minst 1 % cashback på alla kortköp. Inget annat kreditkort ger högre återbäring än så.

Förvisso tillkommer årsavgift på 395 kr andra året men då har du haft gott om tid att ta reda på om kortet kommer löna sig eller inte. Genom att dessutom utnyttja cashback deals på Refunder.se får du ännu mer pengar tillbaka. Kortet har även andra förmåner som försäkringar, även dessa är värda pengar och hade kostat om du hade tecknat dem separat.

Hej Albert gratis sommaren ut!

prova albert

Just nu får du prova på Alberts digitala appar gratis under hela sommaren (fram till och med 29 augusti 2022). Albert har tagit fram pedagogiska appar för både yngre barn (3 – 9 år) och äldre barn (10 – 16 år) som följer läroplanen och gör det roligare att lära sig.

I apparna får barnet på ett roligt sätt lära sig svenska, engelska och matte genom olika spel och övningar. Spelen är helt reklamfria och är framtagna för att passa specifika åldrar.

Erbjudandet om gratis Albert gäller nya medlemmar som registrerar sig via webbplatsen. Välj själv vilket abonnemang du vill prova på gratis, du kan både välja Basic, Plus eller Standard. Efter att provperioden är slut övergår gratisabonnemanget till ett vanligt, men du kan när som helst avsluta ditt abonnemang.

Klicka här för att starta din gratis provperiod (t.o.m. 29 augusti 2022).

Gåva på köpet vid tidningsprenumeration

Just nu får en gratis välkomstgåva på köpet när du tecknar tidningsprenumeration hos Tidningskungen.

tidningar med gåva på köpet

Tidningspremien är anpassad efter vad det är för tidningsprenumeration du tecknar, exempelvis kan du få ett bilvårds-kit med Turtle Wax om du prenumerar på biltidning, Bluetooth-högtalare om du prenumererar på Illustrerad vetenskap och Bamse gosedjur eller solhatt om du prenumerar på Bamse.

Utöver tidningspremier får du stor rabatt när du tecknar prenumeration jämfört med att köpa lösnummer, det är möjligt att få upp till ca 70 % rabatt.

Se alla aktuella premier hos Tidningskungen här.

Gratis varuprov på Yes diskmaskintablett

Just nu finns möjligheten att få gratisprov på diskmaskintablett från Yes. Varuprovet innehåller 3 st kapslar för maskindisk.

Fyll i ditt namn, efternamn, e-postadress och adress för att beställa hem ditt varuprov. Du får själv välja om du vill ta emot e-post marknadsföring eller ej i samband med att du beställer gratisprovet (det är inget måste).

Klicka här för att beställa ditt gratisprov.