≡ Menu

Gratis lotter

Tips på hur du kan få gratis lotter, trisslotter och skraplotter på nätet. Länkar till sajter som erbjuder gratis trisslotter och skraplotter, få gratis lotter på internet och vinn pengar.

Kategorier: Gratis lotter, Gratis saker, erbjudanden & rabatter, Gratissajter, Gratissaker, Internet, Spela på nätet gratis, Tävlingar

Hos spelsajten Paf går det att under påskhelgen, fram till och med 22 april, hämta ett antal dagliga free spins! Detta utan motkrav, besök bara tävlingssidan “Egg Mania” när du är inloggad och hämta dina dagliga free spins.

Free spinsen kommer in på kontot när kampanjen är avslutad den 23:e april. Varje free spins har ett värde på 1 kr och gäller slotspelet Gemix. Ett ganska kul spel som påminner lite om Candy Crush, fast här i casinovariant.

Som ny spelare hos Paf får man just nu upp till 25 free spins och 100 kr bonus vid insättning på 100 kr. Både bonus och free spins är utan omsättningskrav. När man öppnar konto får man snurra på free spins-hjulet och se hur många free spins som kommer att vänta inne på kontot första gången man loggar in. Som mest kan man få 25 omsättningsfria spins.

 Börja samla ägg och free spins här!

18+ | Spela ansvarsfullt stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Blogga och få, Gratis lotter

Erbjudande för dig som har en blogg – länka till mjukvara.se från din blogg så får du en trisslott gratis som tack. Läs mer på mjukvara.se för att läsa mer om vad du ska göra för att få din gratis lott.

Besök Mjukvara.se för att få en gratis trisslott

{ 0 kommentarer }

Gratis skraplotter

Kategorier: Gratis lotter, Spela på nätet gratis

Prova på att skrapa gratis skraplotter på internet, du kan spela skraplotterna gratis och vinna riktiga pengar för bonuspengarna. Har du turen på din sida kan du skrapa skraplotter på nätet och vinn riktiga pengar som du sen kan ta ut.

Många spelbolag erbjuder gratis skraplotter för nya spelare, det finns både svenska skraplotter och utländska spelbolag som som erbjuder spel och gratispengar.

De flesta skraplottssidor har även andra spel i sitt utbud som enarmade banditer, bingospel och andra nummerspel och slots

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Gratis lotter, Spela på nätet gratis

Just nu får alla nya kunder som spelar för 50 kr en gratis trisslott från Svenska spel, med chans på 10 miljoner kronor! Du kan även testa på att skrapa gratis lotter gratis – så kallade “demolotter” – men då är det givetvis inte heller några vinster.

Förutom skraplotter och trisslotter har Svenska spel även poker, bingo, turspel och odds

{ 1 kommentar }