Gratis glidmedel & rengöringsmedel från Mshop

Just nu får man gratis glidmedel och rengöringsmedel för vuxenleksaker hos Mshop. Det man behöver göra för att få dessa gratis varuprov är att prenumerera på Mshop’s nyhetsbrev. Värdet på produkterna är 228 kr.

Mshop är en vuxenbutik som säljer vuxenleksaker för både honom och henne, både produkter att använda tillsammans (som Mshop adventskalender) och produkter för intimhygien och onani.

Klicka här för att komma till Mshop och deras nyhetsbrev (Klicka på ”Få gratis glidmedel & rengöring”). När du prenumererar på Mshop nyhetsbrev får du även en 10 % rabattkod skickad till dig som du kan använda en gång.

Gratis blågul träningströja från Motionslandslaget

Just nu får du en gratis blågul landslagströja när du går med i Motionslandslaget. Det kostar inget att gå med och du anger bara ditt namn och e-postadress för att gå med.

Motionslandslaget är ett initiativ från Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och syftar till att få människor i rörelse.

gratis landslagströja

Med en snygg blågul träningströja blir det roligare att komma igång med träningen och det är därför förbundet delar ut dessa gratis. Antal t-shirts är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Ansök om din gratis landslagströja här.

Gratis varuprov på Yes diskmaskintablett

Just nu finns möjligheten att få gratisprov på diskmaskintablett från Yes. Varuprovet innehåller 3 st kapslar för maskindisk.

Fyll i ditt namn, efternamn, e-postadress och adress för att beställa hem ditt varuprov. Du får själv välja om du vill ta emot e-post marknadsföring eller ej i samband med att du beställer gratisprovet (det är inget måste).

Klicka här för att beställa ditt gratisprov.

Gratis tygkasse från Popkollo

gratis tygkasse från popkollo

Just nu får alla mellan 6 – 25 år som bli medlemmar i Popkollo en gratis tygkasse. Medlemskapet är helt gratis och erbjudandet om den gratis tygkassen gäller så länge lagret räcker.

Popkollo är en organisation som verkar för en jämställd musicscen. Föreningen är inriktad på tjejer och transpersoner, men alla kan bli medlemmar. Bli medlem i någon av föreningarna via länken nedan.

Få en gratis tygkasse från Popkollo här.

2 nummer av tidningen av Runners World gratis

Just nu kan man få 2 st nummer av löpartidningen Runners World utan kostnad. Du får tillgång till dina två nummer både fysiskt (hem i brevlådan) och digitalt på webben.

Du får även 20 % rabatt på löparskor och kläder hos Runners Store undertiden din prenumeration pågår.

Efter dina 2 gratisnummer övergår prenumerationen till tillsvidare-prenumeration för 69 kr per nummer, så glöm inte att avbeställa din prenumeration efter ditt andra nummer om du inte vill ha fler tidningar hem.

Beställ dina 2 gratis nummer av Runners World här.

Pressbyrån & 7-eleven bjuder på glass

Just nu bjuder Pressbyrån och 7-eleven på gratis glass för att välkomna sommaren. Det gäller nyheten Farbror Arnes saltlakrits.

För att få gratis glass hämtar du den i Pressbyrån respektive 7-elevens app. Totalt delas det ut 10 000 glasskuponger, först till kvarn är det som gäller. Värdet på glassen är 29 kr, endast en glass per person och användare.

Både 7-eleven appen och Pressbyråns appar finns till både iPhone och Android (Google Play samt App Store). Se till att du har apparna nedladdade för att inte missa framtida erbjudanden om gratis glass då erbjudandet är exklusivt för app-användare.

Nästan gratis glidmedel (1 kr)

varuprov på glidmedel

Hos Lustjakt kan man just nu få ett i princip gratis varuprov på glidmedel. För endast 1 kr får man tre st olika glidmedel – två som är silikonbaserade och ett som är vattenbaserat så att man kan testa sig fram och se vad man föredrar.

Endast ett varuprov per beställning. Du hittar även gratis varuprov på kondomer här.

Beställ 3-pack glidmedel för 1 kr hos Lustjakt här.

Gratis snus från ZYN, VOLT eller Swave

Prova på gratis snus från något varumärke som ägs av Niqo Co, du kan välja mellan gratisprover från ZYN, VOLT eller Swave.

prova gratis snus volt, zyn, swave

Du får därefter en gratis dosa snus hemskickad till din folkbokföringsadress. Bland smakerna du kan välja mellan finns bl.a. Cool Mint, Daiquiri och Frosted Apple. Värdet på snusdosan du får gratis är på ca 36 kr.

För att beställa din gratis snus väljer du först vilken dosa du vill få genom att klicka på ”Prova gratis”. För att snusdosan ska vara gratis behöver du besvara två frågor samt gå med på att få nyhetsbrev. Det bästa med det här gratis varuprovet är att det inte bara gäller en gång utan du kan beställa nya gratisprover var 8:e dag.

Uppdaterat – Erbjudandet om gratis snus gäller inte längre.

Gratis Pepsi Max

gratis pepsi max

Fyll bara i ditt mobilnummer så får du sms-kupong som berättigar dig till en gratis Pepsi Max. Välj om du vill ha Pepsi Max 50cl eller 1,5 L flaska.

Din kupong som ger dig en gratis Pepsi Max kan du sen hämta ut hos Coop, Willys, Hemköp, CityGross, Matrebellerna, Pressbyrån, 7-eleven, Shell.

Villkor: Gäller erbjudandet endast personer bosatta i Sverige som är minst 16 år gamla. Endast en gratis dricka per person.

Klicka här för att beställa din gratis Pepsi Max.

Kampanjen om gratis Pepsi Max har avslutats. Håll utkik här på gratiserbjudanden för mer erbjudanden om gratis läsk och dryck. Pepsi Max är den populäste lightläsken från Pepsi. Finns även i smaksatta varianter med lime, mango,

Gratis startpaket baby från Libero

Blöjmärket Libero har tagit fram en babybox med bland annat blöjor, babyolja, ryggsäck, våtservetter och hudkräm. Det exakta innehållet varierar men du kan räkna med att få minst ett stort paket med blöjor med ditt startpaket.

libero startbox baby babybox

För att beställa ditt gratis startpaket för bebisar gör du bara följande:

  1. Klicka dig vidare till Libero här.
  2. Välj att gå med i Liberoklubben (kostnadsfritt)
  3. Gå vidare till poängshoppen där du lägger din beställning på babyboxen
  4. Du får sen en SMS-kupong som du löser in mot startpaketet på valfri ICA Maxi butik.

Du kan beställa startboxen från och med att ditt barn är 8 månader gammalt. En box per barn och hushåll är det som gäller. Libero är ett klassiskt blöjföretag med ett stort utbud av både byxblöjor och produkter för babyvård som babyolja.