≡ Menu

Gratis saker till gravida

Många företag erbjuder gratis saker till gravida och nyblivna föräldrar. För företagen är det bra att dela ut sina produkter och erbjudanden till nyblivna föräldrar eftersom de då kanske kommer att fortsätta köpa produkten under barnens första år och bli trogna kunder.

För dig som är gravid och ska bli förälder är det perfekt att kunna få gratissaker till ditt barn som blöjor, babyoljor, tvättlappar och annat som är bra för din bebis. Det är saker som du ändå kommer att behöva köpa, och som nybliven förälder är det ofta nog med utgifter ändå…

Kategorier: Gratis saker till gravida, Gratis saker, erbjudanden & rabatter, Gratis varuprover, Gratissaker

Gratisprover från Tena

Just nu går det att beställa ett gratis varuprov på bindor och engångstrosor hos Tena. På grund av den stora efterfrågan går det bara att beställa ett varuprov per halvår.

Välj vilket paket du är intresserad av – finns sex att välja mellan – och fyll i dina adressuppgifter. Paketet skickas hem i en diskret försändelse till din adress.

 https://www.tena.nu/tenalady/produkter/gratis-prov

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Gratis saker till gravida, Gratis varuprover

gratis varuprov semperFå en gratis vällingburk från semper när du prenumererar på deras nyhetsbrev och går med i deras kundklubb. Det är helt gratis att gå med och du får då även tips och råd om barnmat och kuponger på barnmat från Semper.

Klicka här för att få din gratis vällingburk

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Gratis saker till gravida, Gratis varuprover

apotek hjärtat startbox bebisarApoteket Hjärtat erbjuder en gratis startbox till dig och din bebis. Startboxen innehåller gratis varuprover på olika barnprodukter och rabattkuponger som gäller hos Apoteket Hjärtat. I boxen finns även boken “Lilla Hjärtat” som är en bok för nyblivna föräldrar.

Startboxen är gratis men du behöver vara medlem i Klubb Hjärtat för att beställa boxen, medlemsskapet är gratis. Leveranstid ca 1-2 veckor.

Klicka här för att beställa startboxen.

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Gratis saker till gravida, Gratissaker

apotek_logoBeställ en gratis box till gravida från Xacta och Apoteksgruppen. Boxen Baby To Be innehåller varuprover, tidningar och en handbok för gravida och småbarnsföräldrar.

Efter att du har beställt din box på nätet hämtar du ut den hos något av Apoteksgruppens apotek.

Beställ din gratis box här.

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Gratis saker till gravida, Gratissaker

babyboxbabybox.se kan du beställa 2 babyboxar helt gratis. Babyboxen skickas till Lloyds Apotek. Kan endast beställas till hushåll i Sverige.

Babyboxen innehåller produkter till nyfödda bebisar från företag som Lloyds Apotek, Vi Föräldrar, Trygghansa, Goboken, Babyproffsen, Apotea och Babyland.

{ 2 kommentarer }