Gratis gravidbox från Allt för Föräldrar

gratis gravidbox

Webbtidningen Allt för Föräldrar erbjuder en gratis gravidbox / gravidpaket för alla som registrerar sig på webbplatsen, vilket är gratis.

I det gratis gravidpaketet finns bra saker för gravid mammor som strumpor, mammatidning, självtest för bakteriell vaginos, rabattkoder och värdekupoäng samt andra bra gravid- och babyprodukter. Det exakta innehållet i gravidboxen kan variera.

Utöver den gratis gravidboxen får du även många andra förmåner:

  • Tillgång till alla forum med diskussioner om föräldraskap
  • Graviditetskalender där du följer din graviditet dag för dag
  • Nyhetsbrev med tävlingar och erbjudanden
  • Rabatter och kampanjer i webbshoppen

Klicka här för att beställa din gratis gravidbox.

Gratis startpaket baby från Libero

Blöjmärket Libero har tagit fram en babybox med bland annat blöjor, babyolja, ryggsäck, våtservetter och hudkräm. Det exakta innehållet varierar men du kan räkna med att få minst ett stort paket med blöjor med ditt startpaket.

libero startbox baby babybox

För att beställa ditt gratis startpaket för bebisar gör du bara följande:

  1. Klicka dig vidare till Libero här.
  2. Välj att gå med i Liberoklubben (kostnadsfritt)
  3. Gå vidare till poängshoppen där du lägger din beställning på babyboxen
  4. Du får sen en SMS-kupong som du löser in mot startpaketet på valfri ICA Maxi butik.

Du kan beställa startboxen från och med att ditt barn är 8 månader gammalt. En box per barn och hushåll är det som gäller. Libero är ett klassiskt blöjföretag med ett stort utbud av både byxblöjor och produkter för babyvård som babyolja.

Gratis varuprov på TENA inkontinensskydd

Gratisprover från Tena

Just nu går det att beställa ett gratis varuprov på bindor och engångstrosor hos Tena. På grund av den stora efterfrågan går det bara att beställa ett varuprov per halvår.

Välj vilket paket du är intresserad av – finns sex att välja mellan – och fyll i dina adressuppgifter. Paketet skickas hem i en diskret försändelse till din adress.

Det går både att beställa TENA för kvinnor, för män (TENA Men) samt gratisprov av inkontinensprodukter för vårdpersonal.

Klicka här för att beställa ett gratisprov på Tena inkontinensskydd.

Gratis vällingburk från Semper

gratis varuprov semper

Få en gratis vällingburk från Semper när du prenumererar på deras nyhetsbrev och går med i deras kundklubb (Semperklubben).

Det är helt gratis att gå med i Semperklubben och du får då även tips och råd om barnmat och kuponger på barnmat från Semper.

Klicka här för att få din gratis vällingburk

Uppdaterat: Semper skickar inte längre ut gratis vällingburk, du hittar andra gratissaker till föräldrar och gravida här.

Gratis Babybox till blivande föräldrar

babybox

babybox.se kan du beställa tre babyboxar helt gratis från olika apotek. Kan endast beställas till hushåll i Sverige, och endast en gång per hushåll.

Babyboxen innehåller produkter till nyfödda bebisar från företag som Lloyds Apotek, Vi Föräldrar, Trygghansa, Goboken, Babyproffsen, Apotea och Babyland.

Innehållet i babyboxen varierar, men du kan räkna med att hitta babyprodukter som blöjor, våtservetter och liknande.

Du hittar fler babyboxar här.