≡ Menu

Bli testperson

Bli testperson eller försöksperson så blir du med i en testpanel som får prova på olika produkter och tjänster och ge feedback på dessa. Som tack får du behålla produkterna du får hemskickade till dig från företagen.

Kategorier: Bli testperson, Gratissaker, Tävlingar

haglofsHaglöfs söker testpersoner som vill prova deras nya sko Observe GT Surround. Fyra personer väljs ut bland de personer som är intresserade av att prova skon.

Observe GT Surround har Gore-Tex-material som håller dig torr längre och bra dämpning i sulan. Skon har även ventilationskanaler i sulan vilket innebär att skon både stöter undan vatten tack vare Gore-Tex och andas tack vare ventilationen. Observe GT Surround är en sko som är anpassad efter olika typer av aktiviteter, allt från skogspromenader till löpturer.

  • Värde: 1 600 kr, rek. pris

Ansök via länken nedan senast 20 april och skriv en motivering varför du vill testa skon:

 Ansök om att få prova Haglöfs nya sko.

{ 1 kommentar }
Kategorier: Bli testperson, Gratis varuprover, Gratissaker, Tävlingar

peak-performance-soker-testloparePeak Performance söker testlöpare, blir du antagen får du ett set löparkläder värda totalt 2500 kr.

Som testlöpare får du ge feedback på Peak Performances löparjacka “Accelerate” och löpartightsen “Block”. Löparkläderna finns för både herr och dam och har ett totalt värde av 2500 kr.

För att bli testlöpare behöver du ansöka senast 7 april via länken nedan, motivera med max 300 tecken varför just du borde få testa löparkläderna.

 Ansök om att bli testlöpare åt Peak Performande här.

{ 0 kommentarer }
Kategorier: Bli testperson, Gratis varuprover, Gratissaker

Ansök om att bli testfamilj åt Loppi så kan du få testa nya produkter (prylar, kläder, tjänster) och tycka till om dessa. Du får behålla produkterna och testresultaten visas bl.a. på loppi.se.

Om du är intresserad av att bli testfamilj/testperson, skicka ett mail till emelie@loppi.se med rubriken “Testfamilj”, i mailet berättar du varför just din familj ska vara med och vilka ni är (hur många ni är i familjen, barnens ålder, och var ni bor.). Skicka även med en bild på familjen.

loppi testfamilj

{ 2 kommentarer }
Kategorier: Bli testperson, Gratis varuprover, Gratissaker

Just nu har Rynkeby en kampanj där man kan få bli testpilot och testa Rynkeby juice helt gratis! Juicen finns i smakerna äppeljuice med en twist av hallon och apelsinjuice med en twist av mango.

Som Testpilot får du kostnadsfritt testa de två nyheterna från Rynkeby och du förbinder dig enbart att dela med dig av dina erfarenheter på en gemensam blogg samt att fylla i ett utvärderingsformulär i samband med testets slut.

Du ansöker senast den 5:e september för att prova på juicen gratis!

Klicka här för att läsa mer/bli testpilot!

{ 0 kommentarer }