Tävla & vinn Sinful julkalender 2022

På Adventskalenderguiden.se pågår just nu en giveaway där en lycklig vinnare får Sinful Original julkalender 2022, en erotisk julkalender för vuxna.

För att vara med i utlottningen av julkalendern behöver man svara rätt på den frågan som ställs. Tävlingen pågår t.o.m måndag 24 november.

Sinful är en vuxenbutik som utöver vuxenleksaker och erotiska tillbehör även ger ut egna adventskalendrar. Det här året har man gett ut hela sex (!) stycken olika kalendrar.

Klicka här för att komma till tävlingen.

Tävla och vinn en iPhone 12

tävla om iphone 12

Hos Sparklubben kan du just nu vara med och tävla om en iPhone 12 (eller annan valfri iPhone-modell värde upp till 10 000 kr). Det är helt gratis att delta i tävlingen och du förbinder dig inte till något.

För att vara med och tävla svarar du på tre frågor och anger sen ditt namn + e-postadress.

När tävlingsperioden närmar sig sitt slut kommer du bli kontaktad om du är en av de personer som har valts ut till potentiella vinnare. Du kan komma att bli kontaktad av annonsörer till din e-post under tävlingsperioden. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Var med och tävla om iPhone 12 här (värde upp till 10 000 kr).

Tävla om presentkort på 10 000 kr (Willys eller ICA)

Genom Sparklubben finns nu möjligheten att tävla om ett presentkort på 10 000 kr till valfri matbutik (antingen ICA eller Willys). För att vara med och tävla behöver du besvara 4 frågor.

Att vara med och tävla är helt gratis och kostnadsfritt. Du kan komma att få nyhetsbrev från företaget som anordnar tävlingen (NordicLeeds), du kan alltid avsluta prenumerationen genom att klicka på ”Unsubscribe”.

När tävlingen närmar sig sitt slut kommer 100 slumpmässigt utvalda personer ta emot e-postutskick med 3 frågor att besvara, därefter utses vinnaren av presentkortet på 10 000 kr. Om inte Willys eller ICA presentkort finns tillgängliga kommer du istället vinna ett kontantpris på samma belopp.

Var med och tävla om presentkortet här!

Vinn ett original löpband från HAMMER

LandingpageBanner”Skriv en text på temat löpband – det spelar ingen roll om det är en vetenskaplig, smått galen eller sann berättelse, ett kreativt sätt att använda löpbandet på eller din egen erfarenhet av ett löpband. Alla texter som handlar om löpband på ett eller annat sätt har chans att vinna.

1. pris: Ett löpband från vårt sortiment till ett värde av minst 9999,00 kr
2.-4. pris: Vardera ett presentkort till vår webbutik till ett värde av 1 000,00 kr”

Klicka på länken nedan för att komma till formuläret och delta i tävlingen.

Tävlingen är avslutad.

Tävla om 750 kr presentkort

hittajulklappar.nu ligger det nu en till tävling uppe, vinsterna är ett 500 kr och ett 250 kr presentkort till roligaprylar. För att vara med och tävla ska man skriva ett julklappsrim på valfri produkt hos Roligaprylar.

Tävlingen pågår t.o.m. 7 december 2016.

Klicka här för att komma till tävlingen

Tävlingen är avslutad.

Tävla om 500 kr presentkort

hittajulklappar.nu pågår just nu en tävling där man genom att svara på en fråga och en utslagsfråga har chansen att vinna ett av tre presentkort från hudvårds- och skäggsvårdsbutiken Groomify. 1:a pris är ett presentkort på 300 kr, 2:a och 3:e pris är på 100 kr.

Tävlingen pågår t.o.m. 27 november 2016.

 Klicka här för att komma till tävlingen

Tävlingen är avslutad.

Bloggtävling – vinn biobiljetter och presentkort!

vinn-biobiljetter

Hos julklappssajten Hitta Julklappar kan du just nu tävla om 5 biobiljetter och ett 150 kr presentkort! Reglerna är enkla: tipsa om julklappar och länka till sajten så har du chansen att vinna hela 5 biobiljetter och ett 150 kr presentkort till smyckesbutiken Becca Design.

Tävlingen är avslutad.

Tävling – Vinn presentkort 10.000 kr

Nu har du chansen att vinna ett presentkort på 10.000 kr från en av våra samarbetspartners. Du får själv välja vad ditt presentkort ska gälla om du vinner, du kan t.ex. välja att presentkortet ska gälla hemelektronik eller resor.

Tävlingen pågår fram t.o.m. 3 juli 2013. Det kostar ingenting att delta i tävlingen, klicka här för att delta!

Tävlingen är avslutad.