Kuponger på pizza, glass, bullar & kaffe

Hos Refunder kan du inte bara få återbäring när du shoppar online, på dina medlemssidor hittar du nu även gratis kuponger att lösa in. I skrivande stund finns det 13 st olika kuponger att lösa in.

Det går just nu att få rabatt på Oreo, Grandiosa pizza, Magnum glass, Estrella Nut Boost, bullar från Pågens, Lavazza Kaffe, Ginger Joe alkoholfri öl, pizzamjöl, protein vegofärs och multipack tandborstar. Rabattkupongerna är värda mellan ca 5 – 20 kr.

kuponger hos refunder
Kupongtorget hos Refunder

Så här får du gratis kuponger från Refunder:

 1. Klicka dig vidare till Refunder och öppna gratis konto (på länken hittar du värvningslänk där du får 50 kr in på kontot *) eller logga in om du redan är medlem.
 2. Du kan antingen öppna konto med Facebook, Apple, Freja eller genom att fylla i din e-post och välja ett lösenord.
 3. Klart! Du kan eventuellt behöva bekräfta din e-postadress innan du loggar in.
 4. Klicka på ”Kupongtorget” så kommer du till kupongsidan.
 5. Klicka på ”Aktivera” för den kupong du vill använda. Du får nu en personlig unik kod med en giltighetstid på ca 2 veckor. För varje erbjudande står det i vilka butiker eller butikskedjor som det går att lösa in koden.

* Du behöver handla för minst 100 kr genom Refunder inom 45 dagar så sätts 50 kr in på ditt konto.

Butiker med cashback hos Refunder
Butiker med cashback hos Refunder

Som medlem hos Refunder får du upp till 90 (!) % cashback hos alla anslutna butiker (vanligast är mellan ca 2 – 5 %). Du kan även lägga till kreditkortet Refunder Pay så får du dubbel cashback – dels den som du får genom Refunder.se och dels 1 % cashback på varje köp som man får genom kreditkortet.

Pressbyrån & 7-eleven bjuder på glass

Just nu bjuder Pressbyrån och 7-eleven på gratis glass för att välkomna sommaren. Det gäller nyheten Farbror Arnes saltlakrits.

För att få gratis glass hämtar du den i Pressbyrån respektive 7-elevens app. Totalt delas det ut 10 000 glasskuponger, först till kvarn är det som gäller. Värdet på glassen är 29 kr, endast en glass per person och användare.

Både 7-eleven appen och Pressbyråns appar finns till både iPhone och Android (Google Play samt App Store). Se till att du har apparna nedladdade för att inte missa framtida erbjudanden om gratis glass då erbjudandet är exklusivt för app-användare.

Gratis Pepsi Max

gratis pepsi max

Fyll bara i ditt mobilnummer så får du sms-kupong som berättigar dig till en gratis Pepsi Max. Välj om du vill ha Pepsi Max 50cl eller 1,5 L flaska.

Din kupong som ger dig en gratis Pepsi Max kan du sen hämta ut hos Coop, Willys, Hemköp, CityGross, Matrebellerna, Pressbyrån, 7-eleven, Shell.

Villkor: Gäller erbjudandet endast personer bosatta i Sverige som är minst 16 år gamla. Endast en gratis dricka per person.

Klicka här för att beställa din gratis Pepsi Max.

Kampanjen om gratis Pepsi Max har avslutats. Håll utkik här på gratiserbjudanden för mer erbjudanden om gratis läsk och dryck. Pepsi Max är den populäste lightläsken från Pepsi. Finns även i smaksatta varianter med lime, mango,

Gratis startpaket baby från Libero

Blöjmärket Libero har tagit fram en babybox med bland annat blöjor, babyolja, ryggsäck, våtservetter och hudkräm. Det exakta innehållet varierar men du kan räkna med att få minst ett stort paket med blöjor med ditt startpaket.

libero startbox baby babybox

För att beställa ditt gratis startpaket för bebisar gör du bara följande:

 1. Klicka dig vidare till Libero här.
 2. Välj att gå med i Liberoklubben (kostnadsfritt)
 3. Gå vidare till poängshoppen där du lägger din beställning på babyboxen
 4. Du får sen en SMS-kupong som du löser in mot startpaketet på valfri ICA Maxi butik.

Du kan beställa startboxen från och med att ditt barn är 8 månader gammalt. En box per barn och hushåll är det som gäller. Libero är ett klassiskt blöjföretag med ett stort utbud av både byxblöjor och produkter för babyvård som babyolja.

Få en gratis Red Bull

Just nu kan du få prova en gratis burk Red Bull 250 ml i Red Bulls Winter Sports-kampanj.

Fyll i ditt telefonnummer så får du en kupong skickad till mobilen som berättigar dig till en gratis Red Bull energidryck.

Kupongen går sen att lösa in mot en Red Bull-burk hos Pressbyrån, 7-Eleven, Coop, Hemköp, Willys, Shell/Välkommen in, City Gross och Matrebellerna.

Utöver gratis Red Bull kan du tävla om priser som resor och olika tillbehör på webbplatsen.

 https://cartoons.redbull.com/se-se/wintersport

Köp 2 Wasa Sandwich betala för 1

Just nu kör Wasa en kampanj där man får en gratis Wasa Sandwich extra när man köper en, 2 för 1 alltså.

Du hämtar kupongen på kampanjsidan genom att fylla i ditt mobilnummer, Wasa sparar ej numret.

 • Kupongen är giltig 2 okt -26 nov 2017
 • Giltig i följande butiker: Coop, Pressbyrån, 7-Eleven, Shell/7-Eleven, Direkten, Axfood, Bergendahls, Matrebellerna

Gratis vällingburk från Semper

gratis varuprov semper

Få en gratis vällingburk från Semper när du prenumererar på deras nyhetsbrev och går med i deras kundklubb (Semperklubben).

Det är helt gratis att gå med i Semperklubben och du får då även tips och råd om barnmat och kuponger på barnmat från Semper.

Klicka här för att få din gratis vällingburk

Uppdaterat: Semper skickar inte längre ut gratis vällingburk, du hittar andra gratissaker till föräldrar och gravida här.

Gratis yoghurt från Valio

Nu kan du få ett gratis smakprov på yoghurt från Valio som delar ut kuponger till sin OLO yoghurt i valfri smak på sin Facebook-sida. Yoghurten ”innehåller två sorters fibrer och hjälper mot vanliga matsmältningsbesvär som uppblåst mage. Gjord på färsk mjölk, med D-vitamin och kalcium”

För att få ett gratis smakprov på Valio yoghurt behöver du fylla i ditt namn, e-postadress och telefonnummer på Facebook-sidan. Du får då en kupong som gäller i 14 dagar på Axfood och Coop (ej ICA).