Hem » Gratistjänster på nätet » Gratis spel » Gratis sudoku online

Gratis sudoku online

Den här artikeln kan innehålla sponsrade länkar

gratis sudoku online

Sudoku är ett spel som kräver logiskt tänkande och går ut på att fylla rader i rutmönster och rader. Spelet har likheter med korsord men istället för bokstäver gäller det här att få siffrorna på rätt ställe. Ett klassiskt sudoku består av 9 x 9 rutor som i sin tur består av 3 x 3 rutor. Varje sådan 3 x 3 ruta ska bestå av siffrorna 1 – 9 samtidigt som alla raderna (lodrät och vågrät) också ska bestå av siffrorna 1 – 9.

Sudoku finns i många olika svårighetsgrader och går ofta att spela med penna i olika tidningar, dels renodlade sudoku-tidningar men även dagstidningar som SVD, DN och liknande.

Ännu enklare är att spela sudoku online, då kan man spela både i sin webbläsare, laptop, iPad eller surfplatta utan att behöva köpa någon papperstidning. Det finns flera webbplatser som erbjuder gratis sudoku online, här tipsar vi om de bästa sådana sajter.

Spela gratis Sudoku på Sudokutable

gratis sudoku på sudokutable

Sudokutable.com är en bra webbplats där man snabbt och enkelt kan komma igång att spela gratis sudoku online. Välj bara svårighetsgrad (enkelt, normalt, svårt eller omöjligt) och sen är du igång.

Det finns både möjlighet att lägga till anteckningar, ha en timer så du ser hur snabbt du löser ditt suduko, nattläge och möjligheten att skriva ut sudokun för att lösa det ”offline”.

Sudokutable har även en gratis Sudoku-app som finns att ladda ner till både iPhone, iPad och Android (Google Play och App Store)

Besök Sudokutable.com och spela gratis här.

Inlägget är senast uppdaterat: 2022-06-20

Var detta ett bra tips?

Klicka på en stjärna nedan för att rösta

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Ingen har röstat än

Lämna en kommentar