Giveaway av presentkit från Orion

tävling erotiskt kit

På hittajulklappar.nu finns just nu en utlottning / giveaway av ett erotiskt presentkit från Orion. Presentkitet innehåller vuxenleksaker för både män och kvinnor och har ett värde av över 1 000 kr.

För att vara med och tävla om presentkitet behöver du svara rätt på en fråga, då är du automatiskt med i utlottningen. Tävlingen pågår t.o.m. 6 november 2022.

Klicka här för att komma till utlottningen.

Hej Albert gratis sommaren ut!

prova albert

Just nu får du prova på Alberts digitala appar gratis under hela sommaren (fram till och med 29 augusti 2022). Albert har tagit fram pedagogiska appar för både yngre barn (3 – 9 år) och äldre barn (10 – 16 år) som följer läroplanen och gör det roligare att lära sig.

I apparna får barnet på ett roligt sätt lära sig svenska, engelska och matte genom olika spel och övningar. Spelen är helt reklamfria och är framtagna för att passa specifika åldrar.

Erbjudandet om gratis Albert gäller nya medlemmar som registrerar sig via webbplatsen. Välj själv vilket abonnemang du vill prova på gratis, du kan både välja Basic, Plus eller Standard. Efter att provperioden är slut övergår gratisabonnemanget till ett vanligt, men du kan när som helst avsluta ditt abonnemang.

Klicka här för att starta din gratis provperiod (t.o.m. 29 augusti 2022).

Skicka gratis vykort online

Det finns flera webbplatser och appar som hjälper dig med att skicka gratis vykort online. Det är ett elektroniskt vykort som levereras till e-postadress med både motiv och personlig hälsning.

Skicka vykort på Dinstartsida

gratis ekort

Dinstartsida är en klassisk webbplats som funnits länge som låter dig skicka gratis vykort online. Välj mellan olika kategorier som djur, flyttkort, grattiskort, högtider, julkort och kärlek.

Du hittar sen ett stort antal gratis motiv att välja mellan. Du skriver sen in din hälsning och anger vilken e-postadress ditt gratis e-kort ska skickas till.

Skicka gratis vykort via Dinstartsida.se här.

Gratisvykort.se hjälper dig att skicka hälsningar

gratis vykort

Gratisvykort.se kan du snabbt och enkelt skicka gratis vykort till nära och kära. Populära teman för gratis vykort är påskkort, grattiskort, midsommarkort, mors dag kort, alla hjärtans dag-kort och julkort.

Välj önskat motiv, din hälsning, mottagarens namn och e-post samt ditt namn och e-post för att skicka iväg din hälsning.

Skicka gratis vykort på gratisvykort.se här.

Gratis vykort med hälsning på vykort.com

vykort.com

På vykort.com kan du skicka gratis vykort med hälsning. Välj mellan högtider, gratulationskort, kärleksbudskap, roliga kort eller födelsedagskort. Efter att du har valt ditt kort anger du önskat textfärg på hälsningen, typsnitt samt mottagarens namn och e-post.

Du får sen förhandsgranska ditt e-vykort innan det skickas iväg.

Skicka gratis elektroniska vykort med vykort.com här.

Gratis sudoku online

gratis sudoku online

Sudoku är ett spel som kräver logiskt tänkande och går ut på att fylla rader i rutmönster och rader. Spelet har likheter med korsord men istället för bokstäver gäller det här att få siffrorna på rätt ställe. Ett klassiskt sudoku består av 9 x 9 rutor som i sin tur består av 3 x 3 rutor. Varje sådan 3 x 3 ruta ska bestå av siffrorna 1 – 9 samtidigt som alla raderna (lodrät och vågrät) också ska bestå av siffrorna 1 – 9.

Sudoku finns i många olika svårighetsgrader och går ofta att spela med penna i olika tidningar, dels renodlade sudoku-tidningar men även dagstidningar som SVD, DN och liknande.

Ännu enklare är att spela sudoku online, då kan man spela både i sin webbläsare, laptop, iPad eller surfplatta utan att behöva köpa någon papperstidning. Det finns flera webbplatser som erbjuder gratis sudoku online, här tipsar vi om de bästa sådana sajter.

Spela gratis Sudoku på Sudokutable

gratis sudoku på sudokutable

Sudokutable.com är en bra webbplats där man snabbt och enkelt kan komma igång att spela gratis sudoku online. Välj bara svårighetsgrad (enkelt, normalt, svårt eller omöjligt) och sen är du igång.

Det finns både möjlighet att lägga till anteckningar, ha en timer så du ser hur snabbt du löser ditt suduko, nattläge och möjligheten att skriva ut sudokun för att lösa det ”offline”.

Sudokutable har även en gratis Sudoku-app som finns att ladda ner till både iPhone, iPad och Android (Google Play och App Store)

Besök Sudokutable.com och spela gratis här.

Gratis pussel online

Det finns flera webbplatser som erbjuder gratis pussel online. Här tipsar vi om de 3 bästa webbplatserna som erbjuder gratis pussel 2023.

Gratis pussel för vuxna och barn

gratis pussel online

På Jigsawplanet (Pusselplaneten) kan du pussla gratis online. Det finns allt från enklare barnpussel på 25 – 35 bitar till avancerade pussel på ca 300 bitar (mer bitar än så blir väldigt rörigt på en iPad eller datorskärm).

När du pusslar startar en timer så du ser hur lång tid du har tagit på dig, och du får även se en procentsats över hur färdig du är med pusslet. Varje pussel har även en high score (topplista) så du ser vem som har pusslat motivet ifråga snabbast.

För att få pussla gratis behöver du stänga av din annonsblockerare (om du har sådan) då webbplatsen kan vara gratis tack vare annonsintäkter.

Klicka här för att spela gratis pussel hos Jigsawplanet.

Över 10 000 gratis pussel online

gratis pussel online

På Puzzlegarage finns över 10 000 gratis pussel online med motiv som länder, städer, arkitektur, djur, historik, högtider och konst.

Alla pussel går att välja svårighetsgrader:

  • För småbarn (54 bitar)
  • Enkelt (96 bitar)
  • Medelsvårt (150 bitar)
  • Svårt (384 bitar)
  • Mycket svårt (600 bitar)
  • Omöjligt (1 176 bitar)

Det går alltså att lägga samma motiv men med olika svårighetsgrader. För varje pussel ser du hur många som har löst pusslet innan dig och vad bästa tiden är.

Det finns även ett kul multiplayer-läge där flera spelare kan samarbeta med att pussla online.

Klicka här för att besöka Puzzle Garage och pussla gratis.

Pussla gratis pussel med eget motiv

123pussel gratis pussel

På 123pussel.se kan du både pussla färdiga pussel eller ladda upp din egna bild som du sen pusslar online. Besök webbplatsen antingen i webbläsaren eller med din iPad / läsplatta / surfplatta, sidan är anpassad för att fungera i flera olika typer av enheter.

För alla pussel kan du välja mellan fyra olika svårighetsgrader: barn, lätt, medel eller svår.

123pussel.se är en pussel-sajt med något mindre funktioner än de två sajterna ovan. Här finns t.ex. ingen timer eller topplista. Däremot är funktionen att man kan ladda upp sitt egna motiv rolig, speciellt för barn.

Besök 123pussel.se här.

Gratis saker och program online

gratissaker.com

Det finns mycket gratis saker att hämta online – allt från varuprover man kan beställa hem kostnadsfritt till program som är gratis att ladda ner och använda. På gratissaker.com finns allt detta samlat.

Just nu kan man exempelvis beställa gratis stenskottsplåster, få hem en gratis barnbok samt kan hitta en länk där man kan framkalla 50 bilder gratis.

När det gäller gratissaker online finns gratis program för fjärrstyrning, gratis lösenordshanterare samt gratis bildkonverterare bland de senaste tipsen.

Precis som Gratiserbjudanden.com så har Gratissaker.com funnits väldigt länge – sidan lanserades redan 2003 och uppdateras fortfarande. En sajt väl värd ett besök för att hitta bra gratistips online.

Besök Gratissaker.com här.

Tävla och vinn erotisk julkalender

På Adventskalenderguiden kan man nu tävla om en erotisk julkalender från premiummärket Satisfyer.

Kalendern innehåller vuxenleksaker, intimhygien, stimulerande gels, underkläder m.m. till ett värde av flera tusen kronor.

För att vara med och tävla behöver man bara svara på en fråga så är man med i utlottning av julkalendern. Pågår t.o.m. 31 oktober 2021.

Klicka här för att komma till i tävlingen.

Spela gratis schack online

Det finns ett flertal webbplatser och appar som låter dig spela gratis schack online. Med en gratis schack-app kan man både spela mot datorn (AI), slumpmässiga motståndare och sina vänner.

Många av de webbplatserna som låter dig spela gratis schack har även olika analysverktyg som hjälper till att förbättra ens spel och man kan se vilka misstag man har gjort i partierna.

Här är 3 webbplatser och schack appar som låter dig spela gratis schack online. Inlägget innehåller reklam-länkar för chess.com.

1) Chess.com gratis schack app + webbplats

Chess.com är världens största webbplats med över 30 miljoner medlemmar och flera hundra tusen spelare inloggade samtidigt. Appen brukar leda topplistorna för spel och schack hos App Store och Google Play.

Man kan spela både mot sina kontakter, slumpade motståndare på ungefär samma nivå som en själv samt mot datorn i olika svårighetsgrader.

Chess.com är gratis att använda, och man behöver inte ens skapa konto för att kunna spela. Vill man ta del av hela utbudet med taktik, analys och lektioner så kan man uppgradera till premium membership vilket kostar från ca 50 kr/månaden.

En stor fördel med chess.com, utöver att det är en bra användarvänlig och genomtänkt app, är det stora utbudet av spelare. Det går alltid att hitta nya spelare i samma nivå som en själv att spela mot.

Betyg 4,7 / 5 (App Store)

Finns till både webbläsare/dator, iOS (iPhone) och Google Play (Android). Läs mer och spela schack här.

2) Lichess – nätverk för gratis schack online

Lichess är ett schacknätverk där du kan spela gratis schack online, både mot dator, vän eller slumpad motståndare. Att spela schack är både gratis och reklamfritt. På webbplatsen finns både guider, lektioner och analysverktyg.

Om Chess.com är lite mer ”mainstream” och inriktat för allmänheten (i stil med t.ex. Wordfeud och Quizkampen) så är Lichess mer för avancerade schackspelare.

Betyg: 3,6 / 5 (App Store)

Finns till både webbläsare/dator, iOS (iPhone) och Google Play (Android). Läs mer och spela schack här.

3) Play Magnus Chess Training

Play Magnus är en schapp-app framtagen av Magnus Carlsen, världsmästaren i schack. I appen kan du lösa olika problem framtagna av Magnus, levla upp din rating genom att lösa utmaning och spela mot datorn eller dina vänner.

Du kan även delta i schackturneringarn där vinnaren får möta Magnus på riktigt IRL och spela schack mot honom.

Play Magnus är gratis att ladda ner men för att ta del av allt innehåll behöver man prenumerera på betaltjänsten, vilket kostar ca 100 kr i månaden.

Betyg: 4,6 / 5 (App Store).

Finns till både webbläsare/dator, iOS (iPhone) och Google Play (Android). Läs mer och spela schack här.

5 roliga historier (som självklart är gratis)

Gratisprylar i all ära, men något annat som såklart är helt gratis är roliga historier och skämt. Här kommer därför 5 riktigt roliga historier från Dåligaskämt.se.

Bo som cyklar över en bro

Det var en gång en kille som hette Bo som varje dag cyklade över en bro och skrek:
– Hej, jag heter Bo och jag cyklar över en bro.
En dag mötte Bo en kvinna på bron. De bestämde att de skulle träffas senare på kvällen under bron, där det var mörkt och ingen kunde se dem. På kvällen under bron hade de sex.
Då skrek Bo:
– Hej, jag heter Bo och jag har sex under en bro. Då skrek kvinnan:
– Hej, jag heter Kjell och jag är utklädd ikväll!

Elefanten och kamelen

Vet du vad elefanten sa till kamelen?
– Varför har du brösten på ryggen?
Vad sa kamelen till elefanten då?
– Varför har du snoppen i ansiktet?

Utskällning av fröken?

– Fröken kan man få skäll för något man inte har gjort?
– Nej, varför undrar du det Pelle?
– Jag har inte gjort läxan!

Rekord?

Min snopp var i Guiness World Records boken, iallafall tills jag blev utsparkad ur biblioteket

Taggiga kottar

Vad händer om man kombinerar en igelkott med en orm? Taggtråd.

Kommentera gärna här nedan om du hittar någon favorit bland skämten ovan, eller om du har en egen riktigt rolig (eller dålig) historia att dela med dig av.

Hämta free spins utan motkrav varje dag!

Hos spelsajten Paf går det att under påskhelgen, fram till och med 22 april, hämta ett antal dagliga free spins! Detta utan motkrav, besök bara tävlingssidan ”Egg Mania” när du är inloggad och hämta dina dagliga free spins.

Free spinsen kommer in på kontot när kampanjen är avslutad den 23:e april. Varje free spins har ett värde på 1 kr och gäller slotspelet Gemix. Ett ganska kul spel som påminner lite om Candy Crush, fast här i casinovariant.

Som ny spelare hos Paf får man just nu upp till 25 free spins och 100 kr bonus vid insättning på 100 kr. Både bonus och free spins är utan omsättningskrav. När man öppnar konto får man snurra på free spins-hjulet och se hur många free spins som kommer att vänta inne på kontot första gången man loggar in. Som mest kan man få 25 omsättningsfria spins.

 Börja samla ägg och free spins här!

18+ | Spela ansvarsfullt stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller