Gratis snapsvisor på nätet

Ska du hålla i en kräftskiva eller annan fest som fodrar snapsvisor kan vi tipsa om sajten Snappsvisor som har nätets största samling av snapsvisor, självklart gratis!

Som besökare kan du, förutom att få inspiration, rösta på dina favorit-snapsvisor eller skicka in dina egna. Till de snapsvisor som fått flest röster på sajten hittar vi exempelvis Snapsvisan: Bamse den snuskige och Ekorrn satt i tallen, båda lämpar sig främst för en vuxen publik (likt de flesta andra snappsvisor).

Snappsvisor24 har även en bra funktion som låter dig lägga till visor till ett sånghäfte så du snabbt och enkelt sen kan skriva ut sånghäftet till festen!

CDON – 50 rabatt på DVD:s, Blurays, TV-serier och filmboxar

Just nu får du 50 kr rabatt när du handlar DVD, Blueray, TV-serier och/eller filmboxar hos CDON.com för 100 kr.

Rabattkod: Höstfilm2012

Erbjudandet gäller endast de 2000 första ordrarna, så det är först till kvarn som gäller!

Rabattkoden kan endast användas vid ett köptillfälle och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej OnDemand-produkter eller fraktkostnad. Gäller endast vid köp av filmprodukter för 100 kr eller mer.

Till CDON.com här!

Upplevelser och prylar – få upp till 90% rabatt!

Hos Letsdeal hittar du varje dag rabatterbjudanden på både prylar och upplevelser. På sajten presenteras varje dag en riktigt bra  deal på upplevelser (t.ex. restaurangbesök, resor, hotell) eller prylar (t.ex. mobiltillbehör, plånböcker och smycken) där du kan få så mycket som 90% rabatt på det ordinarie pris!

Fyll bara i din mailadress så du garanterat inte missar någon deal. Lokala erbjudanden finns för Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Linköping.

Årets (roligaste) julklapp 2011

Årets julklapp 2011 är som bekant utsedd och det blev matkassen som valet föll på. För dig som vill ha ett roligare alternativ till matkassen var Coolstuff snabbt ute och erbjöd Julens roligaste matkasse – en färdigpackad matkasse fylld med Coolstuff-prylar!

Den alternativa matkassen kostar 395 kr – värdet på varorna är över 500 kr!

I matkassen från Coolstuff hittar du Myrgodis, Nintendogodis, Baconnaise, Blod Energidryck, BananaGuard, Chiligodis, Den Självrörande Muggen, Klubba Syrsa, Shotglas av polkagris.

Ett roligt och annorlunda alternativ till årets julklapp 2011 – matkassen!

Spana in årets julklapp hos Coolstuff här!

Vinn julklappar för 10.000 kr

Att köpa julklappar kan ofta bli en ganska dyr affär, därför tipsar vi här om tävlingen vinn julklappar för 10.000 kr där du har chansen att vinna massvis med pengar till att köpa julklappar. Att delta i tävlingen är helt gratis och villkoren för tävlingen står tydligt överst på sidan.

Pengarna får du självklart använda till vad som helst, men då de betalas ut i oktober är det kanske inte så dumt att kunna använda åtminstone delar av på att köpa julklappar.

Resa billigt till Tyskland


Det finns flera sätt att resa billigt till Tyskland, bor du i Göteborg är Stena Line det enklaste och smidigaste sättet att ta sig billigt till Tyskland. Det finns alternativ både för dig med eller utan bil, om du vill stanna över natten eller bara åka tur & retur. Stena Line har nästan alltid ett antal erbjudanden om billiga resor till Tyskland på sin hemsida.

Är du ute efter billig alkohol i Tyskland är gränsbutiken bordershop i Puttgarden att föredra, enklast tar du färjan från danska Rödby direkt till Puttgarden. Bordershop finns även i Rostock och Sassnitz i norra Tyskland.

Reguljärflyg går från bl.a. Arlanda, Landvetter, Köpenhamn och Sturup till flera destinationer i Tyskland. Men är du ute efter en billig resa till Tyskland är nästan alltid bil + färja att föredra. Med Scandlines tar exempelvis från Trelleborg direkt till Sassnitz eller Rostock.

Gratis testprodukter

Få hem gratis testprodukter att prova på och dela med dig av dina åsikter. Hos Toluna kan du dela med dig av din åsikt kommer du samla ihop poäng till presentkort och även få delta i ett månatligt lotteri med chans till att vinna 50 000 kr.

Bland de gratis testprodukterna du kan få hem finns produkter och gratis varuprover som deodorant, HD slim kamera från Kodak, Wii-spel, hemmabiosystem, dermatologisk tvål, lip gloss, läppstift, tandborstar, presentkort från Presentkortstorget och mycket mer.

Framkalla 100 gratis bilder

Nu kan du framkalla 100 gratis bilder med detta riktigt förmånliga erbjudande från fotoframkallningstjänsten Photobox. Erbjudandet om gratis fotoframkallning gäller för matta eller glansiga bilder i formaten 10×15 cm eller 11×15 cm.

Porto på 29 kr tillkommer till din gratis framkallning. Vill du beställa ytterligare bilder utöver de 100 bilderna du får helt gratis kostar detta 0,89 kr per bild.

Beställ gratis framkallning av 100 bilder här!

Tjäna pengar – skriv sponsrade blogginlägg

Nu är det möjligt att tjäna pengar på att skriva blogginlägg om olika företag och därmed bli sponsrad och få betalt för att skriva blogginlägg.

Hos Blogvertiser lägger du enkelt till din blogg, annonsörer kommer sen att kontakta dig om de är intresserade av din blogg och att du skriver ett blogginlägg om dem eller deras tjänst. Du väljer själv vilka uppdrag du vill godkänna och du väljer också själv vad du vill skriva i ditt blogginlägg.

Du kan få betalt mellan ca. 100 kr – 1000 kr per blogginlägg. Utbetalning av pengar kan du få när du har 200 kr på ditt konto.

Uppdaterat 2022 – Blogvertiser har lagt ner sin verksamhet. Du hittar andra smarta sätt att tjäna pengar online här.