≡ Menu

Skicka gratis SMS varje dag

Skicka gratis SMS direkt från din dator till en mobiltelefon. Du får ditt riktiga mobilnummer som avsändare och SMS:en är helt fria från reklam. Bli medlem gratis och du får skicka minst 2 gratis sms varje dag utan krav på motprestation.

Skicka gratis SMS här

{ 4 kommentarer… add one }
 • Mehdi 2011-08-14, 10:45

  [Mina pengar försvann, så jag kunde inte skicka mitt långa morgonsms till dig. 🙁 Jag får göra det online istället! Måtte det bara nå fram…]

  God morgon, älskling. Hur kommer det sig att du drömde en mardröm? Jag önskar att kunde ligga bredvid dig, så att jag kunde ha möjlighet att förse dig med den tröst och ro jag är kapabel att ge. Jag vill inte att du skall erfara några oroligheter, så tala gärna om det med mig om det får det att kännas bättre. Jag läste ditt magiska blogginlägg, vilket gav mig en fjärilsvärm i magen, och ett leende upp till öronen. Jag älskar dig så mycket, och inget språk, ord eller alfabet besitter den potential som krävs för att summera min brinnande åtrå för dig. Trots det så har jag brutit en vana, och påbörjat mitt egna blogginlägg på EC. Kan du ana vad det lär handla om? <: Ha det så underbart min ljuva lilla kristall, och se till att vara försiktig där ute. Mitt liv skulle övergå till en evig, cynisk kalldusch av nihilistisk depression, om någonting illa skulle ske dig. Jag älskar dig som sagt något innerligt. Kyssar och kramar till dig. Du bor i mina tankar. <3
  P.S. Häftig struts!

 • Tomas 2011-09-04, 10:59

  Själv så använder jag mig av http://smsnetwork.org/ dem ger ju bort 6 SMS eller MMS om dagen.

 • Emelie 2012-02-07, 04:10

  Hej! 3 nätverket verkar ligga nere, så jag kan varken ringa/skicka meddelande eller ta emot samtal just nu. Det kanske börjar fungera strax igen, men om det inte gör det så åker jag till Storstad vid 18.30. Kom när du är klar, det är ingen stress alls! Kram kram//Emelie 073 72 71 90

 • Mia 2012-10-03, 08:29

  Bra tips, håller dock med Tomas om att 6 gratis SMS är bättre än 3. Har du tips på fler gratis sms satjer? Gratis är gott!

Kommentera

Nästa inlägg:

Tidigare inlägg: