Hem » Mobilt » Gratis SMS » Skicka gratis SMS varje dag

Skicka gratis SMS varje dag

Den här artikeln kan innehålla sponsrade länkar

Skicka gratis SMS direkt från din dator till en mobiltelefon. Du får ditt riktiga mobilnummer som avsändare och SMS:en är helt fria från reklam. Bli medlem gratis och du får skicka minst 2 gratis sms varje dag utan krav på motprestation.

Skicka gratis SMS här

Inlägget är senast uppdaterat: 2011-05-28

Var detta ett bra tips?

Klicka på en stjärna nedan för att rösta

Genomsnittligt betyg 1 / 5. Antal röster: 1

Ingen har röstat än

5 svar på ”Skicka gratis SMS varje dag”

 1. [Mina pengar försvann, så jag kunde inte skicka mitt långa morgonsms till dig. 🙁 Jag får göra det online istället! Måtte det bara nå fram…]

  God morgon, älskling. Hur kommer det sig att du drömde en mardröm? Jag önskar att kunde ligga bredvid dig, så att jag kunde ha möjlighet att förse dig med den tröst och ro jag är kapabel att ge. Jag vill inte att du skall erfara några oroligheter, så tala gärna om det med mig om det får det att kännas bättre. Jag läste ditt magiska blogginlägg, vilket gav mig en fjärilsvärm i magen, och ett leende upp till öronen. Jag älskar dig så mycket, och inget språk, ord eller alfabet besitter den potential som krävs för att summera min brinnande åtrå för dig. Trots det så har jag brutit en vana, och påbörjat mitt egna blogginlägg på EC. Kan du ana vad det lär handla om? <: Ha det så underbart min ljuva lilla kristall, och se till att vara försiktig där ute. Mitt liv skulle övergå till en evig, cynisk kalldusch av nihilistisk depression, om någonting illa skulle ske dig. Jag älskar dig som sagt något innerligt. Kyssar och kramar till dig. Du bor i mina tankar. <3
  P.S. Häftig struts!

  Svara
 2. Hej! 3 nätverket verkar ligga nere, så jag kan varken ringa/skicka meddelande eller ta emot samtal just nu. Det kanske börjar fungera strax igen, men om det inte gör det så åker jag till Storstad vid 18.30. Kom när du är klar, det är ingen stress alls! Kram kram//Emelie 073 72 71 90

  Svara
 3. Bra tips, håller dock med Tomas om att 6 gratis SMS är bättre än 3. Har du tips på fler gratis sms satjer? Gratis är gott!

  Svara
 4. ingen TOA I SVERIGE ÄR GRATIS OCH INGE PPLATS ALLT KOSTAR PENGAR IDAG BARA GUDFRUKTAN ÄR FRI TACKSAM !Kraljevina Hrvatskas inlägg
  Kommentarer
  Suzana Monika
  ANNA LINDH OCH NY TWINTOWERNS SAMTIDIGT 20 år sedan idag 9/11 Mon., Sept. 11, 2023, marks the 22nd anniversary of the terrorist attacks on the World Trade Center towers and Pentagon.⁣

  While many stories of courage and grace have been shared about those events, a story emerged that most people probably haven’t heard before – and it involves the Bible.⁣

  Photographer Joel Meyerowitz spent nine months inside Ground Zero after 9/11.⁣

  While taking pictures of the wreckage in New York City, a fireman came running to him with an incredible find: a page from the Bible melted into a piece of heart-shaped steel.⁣

  It wasn’t just any page of the Bible, it was part of the Sermon on the Mount.⁣

  And while most of the page was marred, right in the middle, one of the only parts still clearly readable was Christ’s radical teaching on retaliation.⁣

  “Ye have heard that it hath been said,” the page said in the King James Version, “An eye for an eye, and a tooth for a tooth: But I say unto you, That ye resist not evil: but whosoever shall smite thee on thy right cheek, turn to him the other also.”⁣

  This really touched Meyerowitz.⁣

  ”It was an astonishing gift out of the blue,” Meyerowitz says in this interview. ”Of all the pages of the Bible that it could be open to, that was remarkable.”⁣

  In 2010, Meyerowitz donated the incredible artifact to the 9/11 Memorial & Museum in New York City.⁣

  ”I don’t know what people are going to feel when they see this Bible, but I hope they have a sense of wonder and awe,” he adds. ”It’s like a story of survival.”⁣

  ✍️ Brantly Millegan

  Svara

Lämna en kommentar