Hem » Tjäna pengar online » Tjäna pengar på din blogg » Tjäna pengar med Adrecord

Tjäna pengar med Adrecord

Den här artikeln kan innehålla sponsrade länkar

adrecord

Adrecord är ett svenskt affiliateprogram som är perfekt för dig som vill komma igång och tjäna pengar på din blogg eller webbplats som affiliate.

Adrecord har år 2022 över 300 annonsörer inom många olika inriktningar. Mest annonsörer finns inom hem, inredning och trädgård, kläder och mode, presenter och upplevelser, skönhet och hälsa, sport, vuxenbutiker, tjänster och webbhotell.

Annonsörer inom ett stort antal nischer

Provision hos Adrecord

Provisionsnivåerna ligger normalt på mellan 3 – 20 % men det varierar mycket beroende på vilken annonsör och nisch det gäller.

Utöver att få ersättning vid sales (försäljning via din webbplats) går det även för vissa program att få betalt vid iSale, som innebär att om en besökare har sett en annons på din webbplats sen själv surfar in hos företaget ifråga så får du provision även om besökaren inte har klickat på annonsen.

Exempel på affiliateförsäljning genom Adrecord

Adrecord utbetalning

Utbetalning av affiliateintäkter sker den 15:e varje månad förutsatt att du har minst 300 kr på kontot (som privatperson) eller 500 kr (om du har företag). Om du inte nått upp till utbetalningsgränsen flyttas pengarna bara vidare till nästa månad.

Hitta annonsörer som betalar bra

Ett tips när du letar annonsörer är att titta efter värdena EPC, CR och ARR som finns listade under de flesta annonsörerna. Det ger en indikation på hur mycket pengar du kan tjäna och hur enkelt det är att konvertera kunder från att de klickar tills att de gör en beställning eller prenumererar på en tjänst.

  • EPC står för Earning Per Click och betyder genomsnittlig inkomst per klick. I exemplet ovan tjänar Adrecords affiliates i snitt 10,34 kr för varje klick till AZDesign.
  • CR står för Conversion Rate, hur stor andel klick som konverteras till försäljning. I exemplet ovan är denna låg, endast 0,28 % av kunderna som klickar handlar också. Men EPC är ändå högt sannolikt eftersom produkterna som säljs är dyra.
  • ARR står för Average Return Rate.

Kom igång som affiliate hos Adrecord

Att tjäna pengar med Adrecord är enkelt, du behöver bara besöka Adrecords hemsida, klicka på ”bli publisher” och fylla i dina uppgifter. Kommentera det här inlägget om du har några frågor!

Kom igång med att tjäna pengar hos Adrecord här!

Inlägget är senast uppdaterat: 2022-06-17

Var detta ett bra tips?

Klicka på en stjärna nedan för att rösta

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Ingen har röstat än

Lämna en kommentar