Hem » Tjäna pengar online » Adtraction – Tjäna pengar på din blogg

Adtraction – Tjäna pengar på din blogg

Den här artikeln kan innehålla sponsrade länkar

För dig som vill tjäna pengar på din blogg och tjäna pengar som affiliate kan vi rekommendera det svenska affilitenätverket Adtraction. Hos Adtraction väljer du enkelt de annonsörer och företag du vill visa reklam för på din blogg och kan sedan tjäna pengar när dina besökare klickar sig vidare på dina annonser eller textlänkar.

Tillsammans med Adrecord får Adtraction ses som ett ”obligatoriskt” affiliatenätverk för dig som vill tjäna pengar som affiliate i Sverige.

Många annonsörer hos Adtraction

Adtraction har i skrivande stund ca 300 annonsörer att välja mellan. Du får ersättning när dina besökare klickar sig vidare till annonsörerna och t.ex. köper något, prenumererar på nyhetsbrev, skickar in en ansökan, öppnar konto osv.

Annonsörer hos Adtraction

Flest annonsörer finns inom bank och finans, så om du vill bli affiliate inom lån, privatlån, kreditkort m.m. så är Adtraction ett bra val. Det finns även många annonsörer inom kläder och accessoarer, hälsa och skönhet, hem och inredning samt försäkringar.

Det är inom bank och finans du normalt hittar de högsta provisionerna. Till skillnad från hos Adrecord får man tyvärr inte se vad EPC (Earning Per Click) ligger på men varje kategori listar de 5 affiliateprogram med högst EPC i snitt under de senaste 30 dagarna.

Höga provisioner inom bank och finans

Provisionerna inom lån och krediter kan vara på flera 1 000 kr per förmedlat lån.

App där du får notis varje gång det sker en försäljning

Adtraction har även en smart app där du som affiliate kan ansöka till nya affiliateprogram samt se dina utbetalningar och sales. En kul funktion är att du kan få push-notis varje gång det kommer en försäljning. Du kan på så sätt följa dina affiliate-försäljningar nästan i realtid.

Utbetalning hos Adtraction

Utbetalning av dina pengar sker varje månad runt den 10:e om du har kommit upp i 500 kr, annars förs pengarna över till nästkommande månad.

Det går att bli medlem hos Adtraction och tjäna pengar oavsett om du är egenföretagare eller som privatperson. Är du privatperson betalar Adtraction in alla sociala avgifter åt dig istället. Adtraction rapporterar även in till Skatteverket så att du inte behöver tänka på det, utan det sker automatiskt. De gör då ett avdrag på 47 % (vilket de är skyldiga att göra enligt svensk lag).

Om du inte kommit upp i 500 kr förs pengarna över till nästkommande månad istället.

Ansök om att bli publisher till Adtraction här.

Inlägget är senast uppdaterat: 2022-06-17

Var detta ett bra tips?

Klicka på en stjärna nedan för att rösta

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal röster: 1

Ingen har röstat än

Lämna en kommentar